FÅ EN NY FACADE I TOPKVALITET

Spar på varmeregning samtidig med, at du får en ny og lækker facade. Hos Renofix benytter vi de bedste produkter på markedet. Derfor tilbyder en følgende garanti

  • 5 års garanti på det udførte arbejde
  • 10 års produktgaranti

Dette er uagtet, om du vælger isolering eller om du blot ønsker at renovere facaden

FOKUS PÅ KORREKT RÅDGIVNING

Når man skal renovere sin facade, kan det være svært at kende den optimale løsning for lige netop dit hus.
Vi forstår, at det kan være svært at sætte sig ind i en masse tekniske begreber og løsninger.
Derfor er vi altid klar med grundig rådgivning fra idé til færdigt projekt.
Du kan få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter, som kommer ud og gennemgår dit hus sammen med dig. På den baggrund kan vi bedst muligt hjælpe dig til en optimal løsning samt udregne et 100% uforpligtende tilbud.

HVORDAN FOREGÅR DET?

Når du kontaktet os, aftaler vi et indledende telefonmøde med en af vores konsulenter. Her vil vi i fællesskab forsøge at afdække behov, løsninger og økonomi. Herefter aftales et fysisk møde på adressen, hvor vi gennemgår huset og kommer med konkrete løsningsforslag.
Vi udregner så et endeligt og fra vores side af bindende tilbud.
Vælger du at benytte vores tilbud, aftales endnu et møde på adressen. Her gennemgår vi tilbuddet, aftaler opstart, tidsplan, økonomi, diverse praktiske ting samt afstemning af forventningerne til hinanden.
Vi har hele tiden fokus på en god og åben dialog gennem hele forløbet

Få et uforpligtende tilbud

Specialister i facader

Renofix er specialister inden for facadeisolering. Vores medarbejdere har mange års erfaring inden for byggebranchen. Siden 2014 har vi udelukkende beskæftiget os med facadeisolering og facaderenovering. Vi har skabt et værdisæt, hvor kunden, kvalitet og kompetent rådgivning er en central del af hverdagen i virksomheden. Hos os er en aftale en aftale, og kundens ønsker og behov er altid i centrum. Slutteligt har vi opnået stordriftsfordele ved kun at beskæftige os med facadeisolering og facaderenovering. Dette kommer kunden til gode i form af hurtig og effektiv udførsel.

Vi samler på glade kunder og vi har altid plads til én til. Du får ikke bare et godt stykke arbejde, men også et stykke arbejde, som holder i mange år frem. Vi er så sikre på vores kompetencer, at vi tilbyder en attraktiv garantiordning.

Få grundig rådgivning af en facadeekspert

Vores dygtige konsulenter er på løbende efteruddannelse i form af kurser og vidensdelingsmøder.
Dette er så vi kan forblive skarpe på området og følge med i udviklingen, samt implementere nye og smartere løsninger.
Vi tilbyder altid at komme ud og se på din ejendom, så vi kan rådgive dig 100% efter dine ønsker og behov. Du kan kontakte os på telefon 70200402 eller skrive på info@renofix.dk og få et professionelt eftersyn med råd og vejledning til det videre forløb.
Det koster kun en kop kaffe og ca. en halv time af din tid. Det er ikke altafgørende, om du har alle pengene her og nu eller om du efter aftale vil afdrage rente- og gebyrfrit.

Renofix ApS

Hadsundsvej 12D

2610 Rødovre

CVR: 36396814

Tel: 70 20 04 02 

info@renofix.dk

Åbningstider

Man-fre: 9:00-16:00

Lør-søn: åben ved forudgående aftale